Sajam zapošljavanja 24. maja u holu Master centra

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Novi Sad pozvala je poslodavce i nezaposlena lica na 29. sajam zapošljavanja u organizaciji Grada Novog Sada i novosadske filijale NSZ. Sajam će se održati u petak, 24. maja, od 10 do 15 časova, na Novosadskom sajmu, u auli Master centra na prvom spratu.

Svoje učešće poslodavci mogu prijaviti u prostorijama Filijale Novi Sad NSZ, Ulica Alberta Tome 2, u kancelariji 12 (u prizemlju). Prijavu je moguće dostaviti i mejlom na adresu: dragana.jaksic@nsz.gov.rs. Sve bliže informacije u vezi sa prijavljivanjem moguće je dobiti i telefonom, na broj 021 4885 521.

– Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju – navode u NSZ.

Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam, kaže se u saopštenju.

– NSZ savetuje nezaposlena lica da pre dolaska na sajam završe obuku za aktivno traženje posla u organizaciji filijale (pisanje radne biografije, priprema za intervju sa poslodavcem i ostali saveti), kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcima – navode u novosadskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Predplati se za obaveštenja
Obavesti me o:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x