NOVI UDAR NA MAFIJU! NASTAVLJA SE VELIKA AKCIJA MUP, PRETRESI I HAPŠENJA U TOKU: Uhapšeni Kekin brat i Cunerov sin!

BEOGRAD – Pripadnici MUP Srbije danas su izveli novi udar na mafiju i nastavili žestok obračun sa kriminalom u Srbiji.

U toku je munjevita akcija policije u kojoj su sprovedeni pretresi kuća i privođenja najviših pripadnika beogradskog podzemlja.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, među uhapšenima su i Dragan Stojanović, brat vođe novobeogradskog klana Dejana Stojanovića Keke, Vladan M, visokopozicionirani pripadnik Kekine grupe i Petar Guzijan, sin ubijenog Jovana Guzijana Cunera, zbog pokušaja ubistva u septembru 2018. godine. Inače, Cunerov sin je u medijima u nekoliko navrata označavan kao novi vođa zemunskog klana.

Cunerov sin je osumnjičen za pokušaj ubistva Dragana Miladinovića Gageca, bivšeg pripadnika zemunskog klana. Sumnja se da je on avgusta prošle godine u Bulevaru Mihajla Pupina, iz automobila u pokretu, ispalio više hitaca u Miladinovića, koji je bio na motoru, ali ga je promašio.

Kako saznajemo, motiv je bio dugogodišnji sukob porodica Guzijan i Miladinović. Naime, uhapšeni Petar navodno je sumnjao da je Miladinović ubio njegovog oca Cunera 2002. godine i stoga je letos pokušao da ga osveti. Inače, Gagec je nedavno optužen da je učestvovao u prvoj otmici zemunskog klana 1997. godine posle koje se oteti Novak Stevanić ubio.

Predplati se za obaveštenja
Obavesti me o:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x